Misjon

SARON

Groruddalen pinsemenighet

Ammerudveien 29 F

0958 Oslo

FORBØNN for Sør Afrika:

Linn Charlotte forteller at de nå også begynner å kjenne Korona-krisen

i områdene rundt Greytown.

Skolene er stengt og de får ikke ha forsamlinger på mer enn 100 mennesker.

Dessuten er det mange barn som er avhengige av måltidet de får på skolen, som nå faller bort. Dersom de heller ikke kan tilby leksehjelp (og et måltid) blir det lite mat på en del barn.

Be om at de finner gode løsninger for arbeidet framover og at Linn Charlotte,  Elin og medarbeiderene holder seg friske.


Kjære støttemenighet

Her kommer en liten opdatert hilsen fra Greytown. Tenk nå har jeg vært her i 2 mnd, det har gått fort.

15 februar var det 75 jenter samlet her hos meg. Vi inviterte jenter fra 6. klasse og oppover på "valentines day" (Kjærlighetens dag.) med fokuset på at vi alle er elsket og alltid vil være elsket av Jesus.

Vi koste oss med mat, lek og "bønneposter" hvor de kunne se, smake og lytte til at vi er elsket av Jesus. Vi viste også film, men 35 ++ grader, ble det litt inn og ut for å få luft.  


Skoleteamet vårt reiser rundt og besøker skoler med sang og forkynnelse. Vi ønsker i 2020 og ha faste skolebsøk på 20 skoler.

Flere av disse skolene er ungdoms skoler.

Skolene sliter med vold og uro, og lærerne er derfor åpne og takknemlig for at kristne skoleteam kommer på besøk.

Med Guds kraft kan forandring skje på skolene slik at ungdommene og lærerne får møte Jesus ! Det er dette som ligger på hjertet til de som er med i skoleteamene. 

I barnehagen på Ahrens har vi tatt i bruk sandkasse og fått bygd et lite tak slik at barna kan leke i skyggen. Sist torsdag var barnehagen på utflukt til meg 

Jeg har kommet meg tilrette i mitt nye hjem og er veldig takknemlig og opplever Guds velsignelse over å få bo her ! Det er en ny livssituasjon og bli "tenåringstante/mamma" her i Greytown. Jeg lærer hver dag noe nytt og kjenner på min avhengighet av Jesus!

Jeg ønsker å hilse dere med Hebr. 1,10-12.

Det er godt å minne hverandre om at Herren er den samme, uansett situasjonen vi står i, så er han nær og er vår hjelper. Slik han var når han gikk her på jorden, slik er han også i dag.

Han gir styrke, setter oss fri og forsoner. Amen !


Tusen takk for forbønn og støtte. Må Gud velsigne dere rikelig tilbake.

Varme hilsener fra Linn Charlotte.

Barnemøte på Eshane                                                    Ungdomsmøte på Ahrens      

BARNEHJEMMET I KAZIBA, KONGO

FÅR FAST STØTTE FRA SARON
Det bor i overkant av 50 foreldreløse barn på hjemmet.

Barnehjemmet sliter med dårlig økonomi. Til tross for dette har barna det trygt  og får godt stell av omsorgsfull betjening.

BE INDERLIG FOR BARNA OG HJELPERNE !!

 

Skolen i Lessos, Kenya får støtte fra Saron 

 

Det som begynte i all beskjedenhet rett etter år tusen skifte har i dag etter snart 20 år vokst seg til å bli en skole som nyter stor annerkjennelse og respekt.

Det vekker oppsikt at elevene ved denne utkantskolen står for distriktets beste eksamensresultater år etter år.

Svært enkle forhold tiltross med bølgeblikk-bygninger og inventar som absolutt burde ha vært erstattet med noe mer up to date hva pulter, tavler etc. angår, så presterer elevene langt over landsgjennomsnittet i alle fag.

Elevene opplever kjærlighet og forståelse. De som ingen omsorgspersoner har får bo gratis i internatet. Alle får gå på skolen enten foreldrene kan betale eller ei (det er kun noen ganske få som har betalingsevne)

Ingen trenger å være redd for å miste skoleplassen på grunn av dårlig økonomi.

Sist men ikke minst , elevene får høre om Jesus daglig både morgen og kveld. 

Copyright © All Rights Reserved