Misjon

SARON

Groruddalen pinsemenighet

Ammerudveien 29 F

0958 Oslo


Hei til alle dere kjære vennene våre!

Håper inderlig og ber for dere alle at dere er og forblir friske.

Heldigvis er alle våre også friske. Vi har forklart og undervist i menighetene og famliene våre hvor viktig det er at vi alle er forsiktige og ikke resikerer å spre viruset, spesielt p.g.a de mange blant oss med Aids og tuberkulose.

26. mars ble det innført lockdown. Her i familien vår har vi vært 14 stk inngjerdet hele tiden. Ungdommene våre som har studert i Durban har kommet hjem hit.

Vi har lagt opp program for hver dag. Vi deler på dem som skal ha hjelp til skolearbeid, de store må studere selv. Om morgenen er det praktiske gjøremål. kl. 10 Aktivitet. kl. 12. Bibelstudie (delt for små og store). kl. 13 fri og mat. kl. 14 - 17 skolearb. kl. 17 gym.  18.30 bønn - 19 mat og medesiner. Dermed er dagen over og de fleste går til ro.  

På det siste barnemøte fikk vi kontakt med 10 yngre barn fra en krål. De bor sammen   med en gammel bestemor. En av mødrene jobber i skogen, en mor går rundt og bare drikker og resten hadde en mor som er død.

De fleste av barna har ingen indentitet og dermed ingen barnetrygd (som er ca. kr. 300 i måneden)

Vi aner ikke hvordan de har det da skolene er stengt. På skolene får de et måltid mat hver dag, og i kirkene våre får barna et måltid i forbindelse med barnehage og leksehjelp

Hæren ble engasjert sammen med politi og security, så de gjør alt de kan for å passe på at folk ikke reiser fra distrikt til distrikt, og at de i byene holder seg inne.

Det er vondt og rart å ikke få gjøre noe for de andre vi arbeider for.

I påsken skulle vi hatt storsamling felles for alle menighetene, med mat og fellesskap i 3 dager.

Den største utfordringen var at lock-down startet akkurat ved månedsslutt, det er nettop da alle må til byene for storinnkjøp.    

Elin, Dumisile og jeg dro til noen av områdene våre med mat og frukt .

Vi traff svært mange av barna og en del voksne.

Det var godt og se dem igjen, og de skjønner at de ikke er forlatt

Vi var veldig spent på om vi skulle lykkes, for i går blokkerte politiet alle vegene ut og inn av byen etter kl. 10.00, men i dag fantes ingen å se.

Vi prøver oss på en oppmuntringsrunde til Mpalaza  


fortsatt hjertelig takk til hver og en som støtter meg

hilsen  Linn Charlotte 

BARNEHJEMMET I KAZIBA, KONGO

FÅR FAST STØTTE FRA SARON

Det bor i overkant av 50 foreldreløse barn på hjemmet.

Barnehjemmet sliter med dårlig økonomi. Til tross for dette har barna det trygt  og får godt stell av omsorgsfull betjening.

BE INDERLIG FOR BARNA OG HJELPERNE !!

 

Skolen i Lessos, Kenya får støtte fra Saron 

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.

Det som begynte i all beskjedenhet rett etter år tusen skifte har i dag etter snart 20 år vokst seg til å bli en skole som nyter stor annerkjennelse og respekt.

Det vekker oppsikt at elevene ved denne utkantskolen står for distriktets beste eksamensresultater år etter år.

Svært enkle forhold tiltross med bølgeblikk-bygninger og inventar som absolutt burde ha vært erstattet med noe mer up to date hva pulter, tavler etc. angår, så presterer elevene langt over landsgjennomsnittet i alle fag.

Elevene opplever kjærlighet og forståelse. De som ingen omsorgspersoner har får bo gratis i internatet. Alle får gå på skolen enten foreldrene kan betale eller ei (det er kun noen ganske få som har betalingsevne)

Ingen trenger å være redd for å miste skoleplassen på grunn av dårlig økonomi.

Sist men ikke minst , elevene får høre om Jesus daglig både morgen og kveld. 


ØNSKER DU Å STØTTE VÅRT MISJONSARBEID SÅ ER  VÅR MISJ. KTO.: 1645.0731866 


(for skattefritak kontakt vår misj. kasserer )

 

Copyright © All Rights Reserved