Andakt

SARON

Groruddalen pinsemenighet

Ammerudveien 29 F

0958 Oslo

            A N D A K T

 

 

Tenk at vi enda en gang har fått lov til å feire jul. Og vi er ekstra velsignet med tanke på hva som ellers skjer rundt i verden. Om ikke alt her er etter våre ønsker, så har vi fremdeles fred.

Vi har et sted å bo, vi har mat og det vi trenger. Det er mange steder i verden dette mangler i dag. Årsaken til at vi her i Norge har det så godt er at de generasjoner som var før oss, takket for Han som kom hit ned, og tok imot det han bragte med seg – Frelse og et evig håp i en håpløs verden. Å vende takken og bønnen opp til Gud gir alltid gode resultater.

Jeg blir ikke ferdig med julens budskap. Uten jul ingen påske eller pinse, ingen fremtid sammen med Jesus i all evighet.

I ukene som har gått har de fleste av oss lest eller hørt «Og det skjedde i de dager» slik vi leser Jule-evangeliet. Profeten Esaias sier oss i kap. 9 v. 6 For et barn er oss født, og en sønn er oss gitt. Herredømmet er på Hans skuldre og Han skal kalles, Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste. Alle disse navn passer på Han som vi feirer fødselen til i julen. Og hva mer trenger vi?

Det var ikke noe stress eller mas rundt Hans fødsel, men det er klart at hans foreldre hadde problemer. Fødselen skjedde i en stall og i en krybbe ble han lagt. Ikke i et slott eller en fin bolig, og på grunn av dette får vi alle komme til Han, stor eller liten, fattig eller rik. Det er plass for oss alle og frelsens budskap gjelder oss alle.

Og med dette ønsker jeg alle et rikt og Velsignet Nytt År.

 

Med de beste ønsker fra

Eva-Gro Nyfelt

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved